Anazhegra me 5 raste të reja me COVID-19

 

Institutit Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosoves (IKShPK), ka bërë me dije sot përmes raportit të fundit edhe 5 raste të reja me COVID-19 nga Anazhegra.

Thuhet se rastet janë me sa vijon: 2 raste nga Zhegra dhe nga 1 rast prej Llashticës, Lladovës dhe Godenit./Zhegra Ime/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.