Arrestohen dy persona të dyshuar për prerje ilegale të pyjeve

 

Drejtoria Rajonale në Gjilan, përkatësisht patrulla policore e Stacionit Policor të Novobërdës ka pranuar informatë se disa persona janë duke bërë prerje ilegale të pyjëve në pronën shoqërore në afërsi të fshatit Manishincë Komuna e  Novobërdës.

Togeri Ismet Hashani, nga Zyra Rajonale për Informim Publik ka bërë me dije se patrulla policore me urgjencë ka dalë në vendin e ngjarjes por për shkak të terrenit të pa përshtatshëm ka kërkuar mbështetje nga Njësitit Rajonal për Reagim të Shpejtë.

“Është arritur që të arrestohen dy persona të dyshuar B.O. (2002) dhe A.O.(2003) me banim në fshatin Llabjan, Komuna Novobërdës të cilët  me automjetet  e  ngarkuara me një masë drusore të cilat dyshohet se  i kishin prerë në pronën shoqërore.  Masa drusore që dyshohet se është vjedhur është konfiskuar nga ana e autoritetit pyjore, ndërsa dy  automjetet që besohet se janë përdorë për transport të kësaj mase drusore janë konfiskuar nga ana e policisë”, ka thënë zëdhënësi Hashani.

Është njoftuar prokurori  i shtetit dhe rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt./Zhegra Ime/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.