Arrestohet në Gjilan personi i dyshuar për blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje të substancave narkotike

 

Në Gjilan është arrestuar personi i dyshuar lidhur me rastin e datës 18.11.2022, për blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje të pa autorizuat t ë substancave narkotike, ka njoftuar policia.

Sipas policisë i njëjti me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje./ZHEGRA IME/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.