Arrestohet në Gjilan personi në kërkim

 

Policia ka arrestuar një person në Gjilan bazuar në urdhëresën e lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjilan, e për të cilin njoftohet se ishte shtetas i Kosovës.

I njejti thuhet se ishte në kërkim dhe se pas arrestimit të jetë dërguar në vujatje të dënimit./ZHEGRA IME/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.