Konfirmohet një rast pozitiv me COVID-19 në Lladovë

  Sipas raportit të fundit të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosocës (IKShPK) thuhet

Read More

Zhegra edhe me një rast pozitiv me COVID-19

  Në mesin e 25 rasteve pozitive me COVID-19 nga Komuna e Gjilanit, njëri prej

Read More

Iu dha lamtumira e fundit, Hamit Aliut, veteranit të arsimit

  Sot në fshatin e tij të lindjes në Shurdhan të Karadakut iu dha lamtumira

Read More

Këngëtarja shqiptare nga Holanda, me projekt të ri muzikor

  Këngëtarja e re me prejardhje shqiptare, Alisa Opari Luzi, ka lindur në Holandë, por

Read More

Konfirmohet një rast pozitiv me COVID-19 në Llashticë

  Sipas raportit prej 24 orëve të fundit nga Insititutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të

Read More

Komuna e Gjilanit edhe me një person të vdekur nga koronavirusi

  Edhe një person nga Komuna e Gjilanit ka vdekur nga koronavirusi, si dhe janë

Read More

Rrëfim për djepin e braktisur

  Nexhat Hajrullahu ( Ngjarjen e mbetur në kujtesë edhe 22 vite pas luftës, 1999-2021,

Read More

Lladova me një rast të ri pozitiv me COVID-19

  Institutit Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, përmes raportit të fundit prej 24 orëve

Read More

Rexha

  Shkroi: Fehmi Ajvazi Në kujtim të kohëve dhe njerëzve, dikur regjioni ynë ishte një

Read More