Dy vajza të talentuara shqiptare, botojnë librin e parë në Suedi

  Javën që lame pas, doli nga shtypi libri i titulluar “BALKANS VEGETARISKA MATBORD-(TAVOLINA USHQIMORE

Read More

Rekomandim për semestrin veror nga Konferenca e Rektoreve të Universiteteve Publike

  Konferenca e Rektorëve e Universiteteve Publike të Republikës së Kosovës, bazuar në vendimin e qeverisë

Read More

Konfiskohen 200 euro të falsifikuara nga Policia në Gjilan

  Policia e Kosovës përmes raportit 24 orësh ka bërë të ditur se ka konfiskuar

Read More

Ismajli: 105 raste aktive me COVID-19 në Gjilan

  Komiteti për menaxhimin dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19 në Gjilan, nën udhëheqjen e

Read More

9 raste pizitive me COVID-19 në Komunën e Gjilanit

  Gjatë 24 orëve të fundit janë identifikuar 9 raste pozitive me COVID-19 nga komuna

Read More

Biblioteka në Llashticë me kushte relativisht të mira

  Llashticë – Biblioteka “Fan S Noli” dega në Llashticë, funksionon në kushte relativisht të

Read More

Komuna e Gjilanit me 10 raste pozitive me COVID-19, gjatë 24 orëve të fundit

  Sipas IKSHPK, gjatë 24 orëve të fundit, nga Komuna e Gjilanit janë konformuar edhe

Read More