Bio Lab do të ofrojë shërbime pa pagesë për personat me sindromën Down me 30% zbritje nga shërbimi dhe pa pagesë për raste sociale
Shoqata Down Syndrome Kosova – DSK ka arritur marrëveshje me Poliklinikën Bio Lab në Gjilan.
Bio Lab do të ofrojë shërbime pa pagesë për personat me sindromën Down me 30% zbritje nga shërbimi dhe pa pagesë për raste sociale; shërbime laboratorike: biokimike, hematologjike, serologjike, hormonale, tumor markerët, etj.
Analizat do të bëhen sipas nevojës eventuale të paraqitur me dokumente përshkruar nga mjeku./Zhegra Ime/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.