Avokati Arsim Vranovci nga Gjilani me shumë miqë nga Bashkimi Evropian dhe Amerika

  Arsim Vranovci, avokat dhe biznesmen i sukseshëm nga Gjilani me cilësi lideri, kudo që

Read More

Hyseni, Kurti, Murati dhe Nagavci, kanë prezentuar buxhetin për vitin 2023 në takim me qytetarë

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, së bashku me kryeministrin e Republikës, Albin

Read More

Zëri liridashës i Avdush Canajt

Izet Abdyli Avdush Canaj, “Edhe ëndrrat në pranga (lirika nga burgu)”, Armagedoni, 2022 Ka njerëz

Read More

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti pjesë e konferencës ndërkombëtare në Izrael

  Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti po qëndron për vizitë në shtetin Izraelit.

Read More

U mbajt Olimpiada e XV Matematike e Gjilanit – OMGJ 2023

  Shkruan: Festim Shkodra – koordinator i OMGJ 2023 Më 19.11.2022, u mbajt Olimpiada e

Read More

Viziton vend punishten e çerdhes së re në Koretin kryetari Rahimaj

  Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj ka njoftuar se po vazhdohen punimet për

Read More