Një shqiptar, në krye të një komune në Suedi

  Driton Bilalli nga Vushtrria, por me vendbanim në Suedi, është zjedhur në pozitën e

Read More

Nëpër faqet e librit “Shkolla shqipe në Gjenevë”

  Libri trajton probleme të kësaj natyre, shqetësime të mësuesve dhe prindërve në kantonin e

Read More

“Invazion” i kulturës shqiptare në Zvicër

  Në fund të shtatorit dhe në fillim të tetorit, publiku kulturor shqiptar në Zvicër

Read More

Gazeta zvicerane boton intervistën me mjekun shqiptar në gjuhën shqipe

  Një ndër gazetat më të njohura zvicerane,”Tages-Anzeiger”, ka botuar intervistën me mjekun shqiptar në

Read More

Alban Tahiri bëhet teknologu i parë i kullimit të ujërave në Graubünden

  Alban Tahiri është bërë qytetari i parë i Kantonit të Graubündenit me një diplomë

Read More

Besim dhe Bashkim Murati, dy sportistë shqiptarë me karrierë të pasur në SHBA

  Besim dhe Bashkim Murati janë dy sportistë shqiptarë, të cilët e kanë ndërtuar karrierën

Read More

Vera Ora, psikiatrja shqiptare në Londër

  Vera Ora është mamaja e këngëtarës me famë botërore, Rita Ora. Ajo është psikiatrja

Read More

Shqiptarja, kandidate në zgjedhjet për Këshillin Komunal të Bellizona-s

  Shqiptarja Lindita Osmani Durmishi, e cila jeton dhe punon në Zvicër, kandidon në zgjedhjet

Read More

Këngëtarja shqiptare nga Holanda, me projekt të ri muzikor

  Këngëtarja e re me prejardhje shqiptare, Alisa Opari Luzi, ka lindur në Holandë, por

Read More

Këngëtarja shqiptare nga Kanadaja i dedikon një këngë pavarësisë së Kosovës

  Artistja shqiptare Tringa Rexhepi, me një karrierë të suksesshme në Kanada, ka një veprimtari

Read More