Haziri: Ka rënie të infeksionit me COVID-19 në Gjilan, por apeloj për vaksinim dhe kujdes maksimal

  Komiteti i Gjilanit për menaxhimin dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19, nën udhëheqjen e

Read More

Inkurajohen të rinjtë për aftësime në ndërmarrësi nga kryetari Lutfi Haziri

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në takimin me Agjensionin për Zhvillim Rajonal

Read More

Arrestohet e mitura në Gjilan, i konfiskohen dy thika

  Një vajzë e mitur është arrestuar mbrëmë në Gjilan, pasi që ka kanosur viktimën

Read More

Kryetari Haziri: Më 28 nëntor, Tregu i Gjelbër do të jetë i tregtarëve

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka zhvilluar sot një takim me tregtarët

Read More

Janë funksionalizuar nën-shtabet e LDK-së së Gjilanit

  Janë funksionalizuar nën-shtabet zgjedhore të LDK-së në Livoq të Ulët, Blinajë, Cernicë, Kravaricë, Gumnishtë,

Read More

Haziri: Komuna e Gjilanit do t’i subvencionoj transportuesit publik

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka vizituar sot Ndërmarrjen Komunale “Stacioni i

Read More