Komuna e Gjilanit: Ekipet e zjarrfikjes dhe shpëtimit janë në gatishmëri në rast të përmbytjeve

  Ekipet e Njësitit të zjarrfikjes dhe shpëtimit në Gjilan janë në gatishmëri të plotë

Read More

Hetohet një rast i kartmonedhës së falsifikuar në Gjilan

  Zyrtarja e një banke në Gjilan ka raportuar në polici se është pranuar një

Read More

Me program për fëmijët, Komuna e Gjilanit shënon Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

  Me program për fëmijët i cili ishte organizuar nën përkujdesjen e kryetarit Alban Hyseni,

Read More

Fillon pastrimi dhe mirëmbajtja e varrezave të qytetit

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka bërë të ditur se me kërkesë

Read More

Drita shpallet kampione e Kosovës

  Drita është shpallur kampione e Kosovës pas një finaleje drithëruese kundër Fer Volley, në

Read More

Gjobitet vozitësi dhe kompania për kundërvajtje në trafik

  Drejtoria rajonale e Policisë, Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor në Gjilan në vazhdimësi ndërmerr

Read More