Me program për fëmijët, Komuna e Gjilanit shënon Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

  Me program për fëmijët i cili ishte organizuar nën përkujdesjen e kryetarit Alban Hyseni,

Read More

Fillon pastrimi dhe mirëmbajtja e varrezave të qytetit

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka bërë të ditur se me kërkesë

Read More

Drita shpallet kampione e Kosovës

  Drita është shpallur kampione e Kosovës pas një finaleje drithëruese kundër Fer Volley, në

Read More

Gjobitet vozitësi dhe kompania për kundërvajtje në trafik

  Drejtoria rajonale e Policisë, Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor në Gjilan në vazhdimësi ndërmerr

Read More

Lëndohet i mituri në një aksident trafiku në Gjilan

  Në rrugën “7 Shtatori” të Gjilanit ka ndodhur një aksident trafiku me lëndime trupore.

Read More

Policia: Arrestohen personat e dyshuar në Gjilan për një rast të një lëndimi të rëndë trupor

  Janë arrestuar dy persona të dyshuar në rrugën “Abdullah Tahiri” të Gjilanit për shkak

Read More

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni po qëndron në vizitë studimore në Turqi

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, së bashku me kryetarët e Komunave të Kosovës,

Read More

Vazhdon aplikimi i fermerëve gjilanas për subvencione në bujqësi

  Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka hapur aplikimin nëpër të gjitha Komunat

Read More