Afati për pagesën e faturave të tatimit në pronë shtyhet deri më 30 qershor 2022

  Drejtori për Buxhet dhe Financa në Komunën e Gjilanit, Riad Rashiti ka njoftuar se

Read More

Në Gjilan shpërndahen 70 pako ushqimore për familjet me asistencë sociale

  Komuna e Gjilanit në bashkëpunim me organizatën turke TIKA, kanë shpërndarë sot 70 pako

Read More

Gjilan: KBI ndau 200 pako ushqimore për familjet me jetimë dhe me gjendje të rënduar sociale

  Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan, nëpërmjet Shoqatës Humanitare “Bereqeti”, e cila funksionon në

Read More

Arrestohen dy persona të dyshuar për prerje ilegale të pyjeve

  Drejtoria Rajonale në Gjilan, përkatësisht patrulla policore e Stacionit Policor të Novobërdës ka pranuar

Read More

Kryetari Hyseni merr mbështetje nga presidentja Osmani për t’í shtyrë përpara projektet zhvillimore

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, së bashku me kryesuesin Arianit Sadiku dhe

Read More

Kanë bashkëbiseduar për finalizimin e projektit të “Qendrës Kulturore për Komunitete”

  Drejtori për Zhvillim Ekonomik, Enver Shabani priti në takim Drejtorin për Kulturë Rini dhe

Read More

Shqiptohen gjoba për ndotësit e ambientit

  Kreu i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka bërë me dije se nga Drejtoria

Read More

Gjilan: Paraburgim për të pandehurit me iniciale F. R. dh B. K.

  Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i

Read More

U shtrua iftari i parë për imamët e komunës së Gjilanit

  Në lokalet e Medresesë “Alauddin” – paralelja në Gjilan, kryetari i Këshillit të Bashkësisë

Read More