Mbi historinë e marrdhënieve Shqiptaro-Rumune

  Femi Ajvazi Ndoshta historia e marrëdhënieve shqiptaro – rumune, fillon papritmas në një kohë

Read More

Shteti i politikave sistematike asimiluese

  Fehmi Ajvazi Minoriteti rumun në veri-lindje të Serbisë (Vojvodinë dhe Timok ), ka një

Read More

Ja si kontrabandon komuna me pronat komunale e publike!

  Shkroi: Bahrije Mahmuti Beqiri. Ark N’ komunë s’ka këmbim të pronës sipas ligjit, ka

Read More

PSE ZHEGRA DUHET TË BËHET KOMUNË?

FEHMI AJVAZI Decentralizimi territorial dhe administrativ në kuptimin më të thjeshtë krijon premisa lehtësuese zhvilluese

Read More