Gjilani shpërblehet me grant prej 599 mijë euro për performancën në mjedis

 

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, në bashkëfinancim me organizatën gjermane GIZ dhe Bashkimin Europian, kanë shpërblyer sot Komunën e Gjilanit me grant në vlerë prej 599 mijë euro, performancën e lartë në fushën e mjedisit.

Grantin e ka ndarë sot zyrtarisht ministri i Mjedisit Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

Kryetari në detyrë i Komunës, Lutfi Haziri, ka falënderuar MMPHI, GIZ dhe BE për vlerësimin e lartë për Gjilanin për këtë vit, por edhe për vitet paraprake, pasi komuna është shpërblyer disa herë për performancën në mjedis./ZHEGRA IME/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.