Shqiptohen gjoba për ndotësit e ambientit

 

Kreu i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka bërë me dije se nga Drejtoria e Inspekcionit, gjatë 24 orëve ët fundit, janë shqiptuar gjobat konform Rregullores Komunale pasi që është konstatuar ndotja e lumenjve me gjak dhe mbetje fundrrinore, e cila është bërë gjatë trajtimit të ujërave të impianteve të dy thertoreve në afërsi.

Postimi i tij i plotë:

Gjatë 24 orëve të fundit nga drejtoria e Inspekcionit, pas inspektimeve në terren dhe sigurimit të dëshmive nga palët ankuese, janë shqiptuar gjobat konform Rregullores Komunale pasi që është konstatuar ndotja e lumenjve me gjak dhe mbetje fundrrinore, e cila është bërë gjatë trajtimit të ujërave të impianteve të dy therrtoreve në afërsi.

Lusim të gjithë qytetarët dhe bizneset të shtojmë kujdesin në ruajtjen e ambientit!/Zhegra Ime/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.