Viziton vend punishten e çerdhes së re në Koretin kryetari Rahimaj

 

Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj ka njoftuar se po vazhdohen punimet për çerdhen e re të Koretinit, ku investimi në vlerë totale do të jetë 741,013.95€.

Ai ka shtuar se po realizon edhe një premtim tjetër nga fushata, dhe krejt kjo në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit./Zhegra Ime/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.